Culinair adviseur

Training, re-fresh

Richard Jacobsen werkte in diverse Horecagelegenheden in binnen- en buitenland. Daardoor weet hij als geen ander hoe je de horeca bedrijfstak efficiënt inricht. Eigenwijs, gedreven en doelgericht zorgt hij voor een stevige basis waarmee u zelf verder kunt. Health &Cooking  denkt in oplossingen en is flexibel in te zetten als foodexpert en draagt bij aan de evolutie van de wereld van food.

Richard is een talentvolle concept maker die innovatie & duurzaamheid waarmaakt. Verzorgde concepten:

  • American Bites, Eigen food concept.
  • Lunchroom Feijn Almelo,
  • Mosaic luxuary Bed & Breakfast en foodconcept,
  • Pho 5 street food restaurant,
  • Pachtuv palace (actuele conceptverzorging),
  • Art&Cooking ,King Richard
  • Earthchefs wellbeing concept,
  • Dutch Mountain (Veluws café restaurant met Oostenrijkse taste).

Waarvoor kunt u Health&Cooking inschakelen?

  • Re-fresh, reorganisatie en herinrichten van horecabedrijven.
  • Verzorgde, geschikte en op-maat concepten.
  • Trainen, coachen en begeleiden van personeel & leidinggevende.
  • Transformatie van school- of bedrijfsrestaurants naar een gezonde, voedzame en duurzame keuken.
  • Advies over efficiënte inkoop en het herinrichten van het logistieke proces.
  • Evolutie van voeding, presentatie/lezingen over de toekomst en het verleden van voeding.

Projecten en referenties:

  • Reorganisatie van een Rotterdams tapasrestaurant in het programma van Herman den Blijker, ‘Mijn tent is top’.
  • Ad interim Chefkok voor restaurant van Ford Abbey, de Engelse Bed & Breakfast boerderij van de familie Heijn.
  • 80 lekkere, handzame recepten voor een gezondheidsinstelling in Almelo, inclusief de begeleiding van de verstandelijk beperkte koks.
  •  Keukentraining van Italiaanse lunchroom.
  • Opzetten van keuken Concept Dokh20 Deventer.
  • Ontwikkelen van American Bites Concept voor Ernst & Young.
  • Concept Pho 5.
  • Herinrichting van de keuken in een culturele instelling om voedselverspilling te voorkomen en winstgevendheid te stimuleren.